ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εκπαίδευση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο καινοτόμο και ολοκληρωμένο διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. Το Ινστιτούτου Ψυχολογίας και Υγείας προσφέρει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με τίτλο: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!

εκπαιδευση στην ψυχοδυναμικη ψυχοθεραπεια,εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία,ψυχοθεραπεία,θεραπεία.ψυχολόγος.ψυχολόγοι.εκπαίδευση στην ψυχολογία.Ipsy.gr.ινστιτουτο ψυχολογιασ και υγειασ.Τάνια αναγνωστοπούλου
Εκπαίδευση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία – ΙΨΥ

Το  Ινστιτούτο Ψυχολογίας και Υγείας προσφέρει ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο διετές πρόγραμμα  με τίτλο  “Η Τέχνη της Ψυχοθεραπείας με στόχο την εκπαίδευσης στην ψυχοθεραπεία ,την απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και της βιωματικής κατάρτισης για να γίνει κάποιος αποτελεσματικός θεραπευτής.

Το πρόγραμμα, δεν δίνει έμφαση σε μία συγκεκριμένη θεωρητική κατεύθυνση. Αντίθετα, ακολουθώντας τις προδιαγραφές της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (2015) προετοιμάζει τους μελλοντικούς θεραπευτές για την εργασία τους στο πεδίο. Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας, ψυχοδιαγνωστικής και ψυχοθεραπείας. H εκπαίδευση του προγράμματος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και τη βιωματική κατάρτιση για να γίνει κάποιος αποτελεσματικός θεραπευτής.

Διάβασε εδώ το νέο μας άρθρο με τίτλο “ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: 10 ερωτήματα ζητούν απάντηση!”

Σε ποιούς απευθύνεται το πρόγραμμα?

Το πρόγραμμα εκπαίδευση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία, απευθύνεται σε τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους Τμημάτων Ψυχολογίας καθώς και σε επαγγελματίες θεραπευτές. Λόγω της έμφασης στην πρακτική εμπειρία, το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά και μπορεί να ενδυναμώσει θεραπευτές όλων των προσεγγίσεων.

ψυχοθεραπεία,θεραπεία.ψυχολόγος.ψυχολόγοι.εκπαίδευση στην ψυχολογία.Ipsy.gr.ινστιτουτο ψυχολογιασ και υγειασ.Τάνια αναγνωστοπούλου.εκπαιδευση στην ψυχοδυναμικη ψυχοθεραπεια,εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία,
Εκπαίδευση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία – ΙΨΥ

Εκπαιδεύτρια είναι η Τάνια Αναγνωστοπούλου. Έχει  Ph.D. στην κλινική ψυχολογία από το Pennsylvania State University στις ΗΠΑ. Έχει πάνω από 30ετή εμπειρία σαν θεραπεύτρια, επόπτρια και διδάσκουσα σε μεταπτυχιακά προγράμματα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στην ψυχοθεραπεία.

Το πρόγραμμα, εκπαίδευση στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία, αποτελείτε απο δύο ετη και το καθένα έχει διάρκεια 114 ώρες σεμιναρίων και και ομάδων εποπτείας. Κάθε έτος αποτελέιτε από δύο κύκλους. Στον Α’ κύκλο διδάσκονται 2 τρίωρα μαθήματα κάθε εβδομάδα από Οκτώβριο έως Φεβρουάριο. Ακολουθεί ο Β΄κύκλος με 10 τρίωρες συναντήσεις των εκπαιδευτικών ομάδων εποπτείας, από Φεβρουάριο έως Απρίλιο.

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα για το πρόγραμμα?

Για να δείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα, αλλά και περισσότερες λεπτομέριες πατήστε εδώ! θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών και έναν πλήρης οδηγό.

“Για οποιαδήποτε απορία και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2310 851 343 ή στείλτε email στην διεύθυνση ipsy@otenet.gr” – Τάνια Αναγνωστοπούλου, Ph.D., Κλινική Ψυχολόγος. 

Παρόμοιες αναρτήσεις